Seminar/kurs

Bla ned for å se oversikt over seminarer og kurs.
Hundeeierseminar – også midt i blinken for oppdrettere og den som venter på valp eller den  som vil åpne hjemmet sitt  for en omplasseringshund.

Gir deg god grunnkunnskap ifm å overta en omplasseringshund og bli/være en god oppdretter/hundeeier/flokkleder. 

Omhandler bla hunden og mennesket som individer, hundespråket, oppdragelse, hundens læreregler, hvordan unngå/avlære tillærte unoter, hvordan forebygge/behandle overskudd av stress-hormoner. Holdes en til to lørdager pr måned på Sandmoen kro kl 11-16. Pris inkl lunsj/kaffe. Teori inne og visninger med hunder ute. Hunder kan taes med etter avtale.

Neste seminar:  lørdag 16. september.

 

 

Grunnleggende kurs  for hundeeiere med valper, unghunder og voksne hunder

Teori: Kunnskap om hunden som individ,  hundespråket, læreregler og stress.

Praksis: Sosial tilnærming og omgang mellom hundene, hilsetrening på mennesker, innlæring av innkalling, gå-fint-i-bånd og nesearbeid.

En kveld pr uke i 4 uker – tilsammen 10 timer – på Sandmoen kro. Maks 4 hunder.  Hunden må kunne ligge i bilen når vi har teori inne.

 

 

Kurs for hundeeiere med unghunder/voksne hunder med  uønsket adferd i passeringer av mennesker og andre hunder på tur

Teori: Kunnskap om hunden som individ, hundespråket, læreregler og stress. Hvordan avlære uønsket adferd og etablere ny,  ønsket adferd.

Praksis: Det sosiale mellom hundene. Hvordan avlære uønsket adferd og etablere ny, ønsket adferd. Hjelpe de til å bli trygge og rolige. Trening på passeringer.

En kveld pr uke i 4 uker – tilsammen 10 timer –  på Sandmoen kro. Evt  som helgekurs 5 timer lørdag og søndag. Maks 3 hunder. Hundene må kunne ligge i bilen når vi har teori inne.

Hunde-/hundeeiertreff i Svean i Klæbu

Starter med kaffe og en prat om hundene med de firbente liggende i bilene. Fokus på å unngå stress. Tar ut en og en hund. Hilsetrening på mennesker. Kontakttrening. Trening på riktig tilnærming mellom hundene og passeringer. Hunder med god kjemi får litt sosial omgang. God plass på treningsområdet. Alle hundene må ha behagelig sele.

 

 

Privattimer for hundeeiere med valper/hunder med utfordringer/uønsket adferd eller som vil lære feks innkalling eller gå-fint-i-bånd.

Privattimer/hjemmebesøk evt Sandmoen kro som møtested.

 

 

Foredrag

om «Den nye lærdommen» og hundespråket på forespørsel.

Priser